Be strong :')
Wednesday, 2 January 2013, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum wbt :) Hey, hows your first day sekolah? Mesti best kan. Now i still kat rumaah, hmm. K korang tahu kan yang aku punya result teruk? And tak lepas apply MARA? Tapi takpe, at first memang sangat sangat tak boleh terima. Time dapat result tu i nangis sampai terduduk, peluk ainnur kuat2 sebab i know that im gonna leave my friends. Terharu sangat dapat kawan kawan yang supportive macam budak budak batch i. seriously diorang supportive gila. Diorang bagi semangat kat saya. Ramai yang cakap, PMR bukan segalanya. Betul lah kan :) And when kakak sedara i yang dah berjaya sekarang tu text cakap 'Angah dulu pun PMR tak cemerlang' and i tengok dia punya kerja sekarang hebat je. SPM much much much penting kay Alia, jangan sedih sangat. Andd sorry teachers sebab buat semua sedih dengan batch kitorang agak teruk. but jangan risau, batch kita dah buat yang terbaik. And i ada baca tweet dia kata 'Adik2, abang PMR 3A je, tapi sekarang abang ada kat mesir berjaya je' and i senyum bila baca tuuu. Hm malam after dapat result tu, twitter sangat menyedihkan. Semua tweet mende sedih sedih. Sumpah nangis teruk gila. Tasha, Nad, Hawa, Ninie, Bella, Tina semua tweet mende mende sedih. sape tak sedih pisah kan. hmm hmmm esok pagi tu i bangun mata sumpah sembab gila. And Maklong's family bawak i pergi holiday. Release my tension yang penuh dalam kepala tuu :/ Pergi penang to perlis to langkawi to perlis back to kedah to penang. yeayy best and alhamdulillah im happy with my awesome anak sedara and cousins plus uncle and auntyy :* here our photos theree :)



Dalam bot :*


Maklong's family and Makteh's tapi tak lengkap laaa, haha

My tudung :O

Waiting for our train nak naik bukitt bendera :P


Nak balik dahhh :)

haha bye alonggg :p


Okay seriously happy dengan mereka selama seminggu. but sometimes smbil2 jalan, air mata bergenang terfikir suasana sekolah baru, terfikir pasal kawan2 lamaa, terfikir jugak kalaulaa susah nak jumpa dah, tak jumpa dah ke, sedih wehhh. Hmm and i buat appoinment dengan amira azmi and ainnur. Keluar dekat wangsa walk :) Rindu sangat kat diorang. yelah, aku dengan amier macam apa je rapat weh. selalu nak pegi mana mesti sama2. hmmm 
Suddenly jumpa jannah :O

Me love them :')

Before bowling :)


And banyak kawan kawan bagi semangat. From my senior
''dude,dengar ni..kat mana mana pon sama je aq tau la aq duk goverment dulu masa pmr pon aq exam kat sana suasana sama je tp ko kne pandai pilih kawan usaha lebih skit tnjuk kat kawan2 mrsm yg ko leh berjaya even ta dpt sekola kat sana dah i always here to advise and give spirit''
ni lagi ''If we stay patient, Allah will make every trial a blessing.''

and banyak lagi :)
Alhamdulillah dapat kawan macam diorang. Thanks kawan. Maaf atas semua salah silap, SMKSB, terimalah saya eh :)

new past