Rindu saya? Bagus (Y)
Sunday, 11 November 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum pepelllll :P Hahaha. Sihat dak? Makan dah? Aku dah kenyaaaang, haha. *Goyang kaki. Sekarang tengah jaga kedai abah, pekerja abah cuti, So, dah tentu lah aku bosan kan? haa tau pun. And hari ni aku suruh ramai orang rindu aku. Hahaha. Btw, aku rindu dekat kawan lama aku. Yes, time dia dekat TGS, seriously kitorang tak rapat sangat. Dia just classmate aku kelas 1E :) Dia kat tgs pun sekejap sangat. Dia third intake, then Sem dua dia terus pindah MRSM KKB. Bila dia dah pindah, lama tak contact and waktu form 2 aku dapat number dia. Kitorang selalu contact, wishing each other and kasi semangat. Cehh bajet aku kasi semangat je kan, haha dia kata dia rindu aku. Dia mengaku setelah dipaksa. Hahaha. Bagus Iffah :P Nak sangat jumpa dia, 3 tahun tak jumpa kan. Haha ada rezeki jumpa lah tu :D Kesian dia rindu aku, sabar ye Iffah. Hidup perlu bersabar. Kau jangan meroyan pulak dok peluk gambar aku ke apa ke. Hahahahahha actually aku tengah risau ni. Risau Iffah gelar aku orang gila buat beda benda pelik ni. Hahhaha jangan nak pelik sangat ah :p Aku memang gini, hahah. Time aku jadi classmatekau en Iffah, kau pendiam gila. Tapi aku rasa sekarang kau tak pendiam dah. hahahaha.
Whoaaa. Dah dah, jangan ternganga tengok dia. Dia memang cantik. Woi!! Tutup mulut tuuu. Hahaha ambik kau, meleleh air liur tengok dia eh. Hahaha. No way. She's taken okay. Jangan kacau. Haha okay lah, tu je. Jangan rindu aku sangat. bye loveyouu Iffohhhh :D
  

new past