Hello bebeyhhh!
Monday, 5 November 2012, ϟ 0 shout(s)

Hi :) See something? K dia malas nak cakap --' Hikhik. Hari ni hari isnin kan? Haaa, hari Khamis haritu kita pergi jalan dengan kawan kita. Act, nak beli hadiah. Sekali lah kan jalan jalan. Kita keluar dengan Hawa Samsudin, Nadiea Natasha and Nadirah Zamal. Best tau keluar dengan diorang ni, memang gelak taktahu macam apa lah kan. Hahaha. Then hari sabtu kitorang pergi raub. Kali ni pergi dengan Wanie, Ninie, Bella, Jannah Nasir, Jannah Nasaruddin, Nadirah dan Akmal :* Awesome day with them. Our beloved mathematics teacher kahwin. Hihi comel je teacher. Sampai sampai, ramai je cikgu cikgu. Kitorang jelah wakil students tgs nya :) Ada ustaz faisal, handsome gila kot. *Melt. After kenduri, ambil bas pergi lipis. Nak balik maktab kejap, ambik barangan berharga. Sampai sampai maktab, ada budak form 2 laki baru balik dari padang. Joe, Aeman and the gang. Betapa semua tutup muka nya, sabar jelah --' After tu pergi koop. Kat koop tu, nampak lah ramai orang, tapi saya tak kisah. Buat-buat cool je walaupun muka dah tebal. Bas balik kitorang pukul 4.30. Tunggu teksi, semua konon taknak naik lagi. Last last aku, nad and telor naik duluu. Sampai sampai, bas dah nak gerak. And -,-t pakcik driver tu taknak tunggu. Aku dengan nad naik, telor takleh sebab tiket dia kat wanie. Bas tu menjadi milik aku dngan nad, cerita kuat2, gelak kuat2. haha. Sampai di raub baru lah ada orang naik. tu pun 3 orang jee and semua laki. hahah. Geng2 temerloh naaik bas lompat. and sayang ke tiket mereka, RM76 tuuu kalau campur 5 tiket tuuu. Hah malas nak menulis, tengok jelaa gambar ni.

Miss Hafzan with her friends :)

Us after kenduri tunggu teksi :)

Yeah sempat lagi akmal snap kann :D
Depan kaunter bus, akmal sangat rajin :)


Dalam perjalanan ke lipis bersama Wanie Ezwanie, me love her :*

Wanie and Akmal at le' bus station Kuala Lipis :)

Us at Maktab :)

2 tickets Kuala Lipis - Bentong :)

Bas ini di conquer oleh Nadirah Zamal dan Alia Fatehah sahaja :D

*Muka nad tahan kencingg.On the way to bentong :) 
Semasa ketiadaan nad :D

Semasa di rumah Miss Hafzan :) Crazy classmate :)
Yeaaahhh le' bride eating :* Selamat pengantin baru teacher and suami, hope kekal till jannah ;)
Love them so much, Big day with them. Really awesomeeee :DD


new past