Al-Birunians :)
Wednesday, 7 November 2012, ϟ 0 shout(s)

Assalamualaikum :) Since Farisha Rasdi and Ain Azwa dah update pasal classmate and homeroom diorang, so aku teringin lah jugak nak post pasal classmate aku kan, 3 Al-Biruni :) Awal tahun, kitorang memang lah sangat ter amat semangat untuk menghias kelas dan kelas memang sentiasa bersih. And awal tahun jugaklah, kelas kitorang menjadi kelas terbaik dari segi kebersihan dan akademik. But it changed. Entahlah kenapa. But kami still awesome :D And kalau korang nak tahu, kalau budak baru je mesti masuk kelas kitorang. Ouch seriously i  miss them like hell :'( Kalau kat kelas tu, biasalah gaduh gaduh manja sikit kadang kadang. hahaha. Ini memang biasa kay :) Dont worry lah! Hukhuk.

Guru kelas kitorang is Ustazah Madiyana Musa. Hihih ustazah, sorry sebab dah nak dekat exam haritu kitorang banyak tak siap kerja. Tak sengajaaa :(  Hihi. Meh sini ikut aku :p Haa, gambar ustazah tak jumpa lahh :/

And okayyy. Now, Mr Presiden kelas kami, :) 
Okayy, Mr Presiden yang bolehlaaaa nak kata handsome nya kan. Jalan pun macam model. Tapi sangat menyakitkan hati --' Annoying tapi kadang kadang best jugak berkawan dengan mamat ni. Haha ignore orang sebelah dia tuu --' Lupa pulak, nama dia ni Aiman Fareeq :) 

And now,our cute Vice President.
Hihi, see? Comel kan? Muka dah lah putih. Hihi dia ni baik, tapi kalau rapat dengan dia, fuhh gelak semua memang best lah kan. Nama dia Liyana Izati and dialah satu satunya budak Negeri Sembilan dalam kelas tu. Orang Gemas, Nogori :D

Haaaa. Now, setiausaha kelas kitorang pulak lah kan.
Haha comel lah tu? Kehkehh. Ni ha sorang lagi buak jauh, budak Ganuu :D Dia ni, salah sorang classmate yang paling rapat dengan aku lah kan. Nak pergi TOILET or BILIK GURU, carik ah dia. Sure dia join sebab memang rajin berjalan. Nama dia Norziefarina :) 

Bendahari kelas pulak :p
 
Ha ni pun buak manja ni.Hikhik :'> Dia ni ayuu, lemah lembut and pendiam. Tapi dia sama jugak macam yana, kalau dah rapat tu, bising nak meninggal --' hahah.Dia takboleh berpisah dengan Mira Farhana k :p Nama diaaa, Syaza Nazihah :3

MEMBER OF 3 AL BIRUNI :)

Okay mula lah dengan budak lelaki sebab diorang ni pupus, kelas kitorang ada 6 orang je laki. Hahaha ni pun kira ramai ah :D
Meet them :D
Okayy. Nampak tak dia kat atas ni? Time ni biodata dia kena baca sebab ia PELAJAR SERBA BOLEH TINGKATAN 3. Wahhh bangganya jadi classmate. Kalau belajar, dia memang tak main main lah. Keep it up, Azzuan! :)

Turns to Afham Razuki -,-
Comellah tu buat muka gitu? Haha k joke :P Dia maybe budak laki yang paling rapat dengan aku lah. Aku share pasal KPOP tu pun kat dia -,- Kalau dalam kelas, dia ni memang MEMEKAK. I repeat, MEMEKAK. Bergendang bagai --' Dah malas cakap pasal dia dah --'



Okay ni orang yang paling aku tunggu tunggu nak post pasal dia. Tau sebab apa? Urhhhh he cheers up our class. Kalau dia takde, maybe kelas tu tak lengkap. ececehhh. mati ah :p ia ni kalau kentut time exam, KUAT doh. Hahaha sorry telor :3 

Ha ni dia waktu umur berapa pun taktahu lah. Tapi sekarang ia da making hensengg. Join 3 al biruni masa bulan berapa entah, dalam tahun ni jugak la :3 mula mula masuk, banyak betul peminat dia kan. haha. Dia suka TIDUR dalam kelas. tak kisah lah kelas apa, kelas miss hafzan pun boleh tidur -_-

Haa yang sebelah aku tu lah Jani nyee. Hikhik, dia ni gedik.*serious. Rasa nak lempang jugak, tapi dia ni pandai woo (y) Haha suka sangat buat muka. Annoying tahu? --' Haha lantak aok ler Jani :p asalkan kau bahagiaaa :3 Dia ni macam nuar jugak, pindah sini tahun ni, hihi. 
Done wit le' boys!


Continue with le'girls :) 
Mimi Eliza :)
Okayy, Mimi :) Dia ni penolong ketua batch. And dapat anugerah budi pekerti mulia. Congrats kawann :3 Hmm pandai orangnyaa. Wait, dia yang pakai baju kuning tu. Yang sebelah ad. *Adlina buat muka comel pulak. haha k tu ja :D


Okay now pasal mentor kesayangan akuu. Ni Nina. Alah yang comel comel baju merah tuu. Nina, thanks sebab sabar dengan aku:') Aku selalu rendahkan pointer Elite group kita :/ Nina sangat rajin mengajar orang. Dia banyak cakap, banyak tanya. Peminat dia ni, sape lagi kan? Nuar. hikhik Sorry nuar. hmm 

Fatin :) Cantik kan dia?Mata dia pun lawa :3 Dia sangat friendly, maybe. Kakak ni otai tau. Hihi, dia suka perli aku. Sangat rapat dengan Erin dan Munirah? *MAYBE :) Sukalah berkawan dengan dia :) Tak tahu nak cakap apa dah pasal dia :D


Heeee Erin eud. Dia ni roomate saya 3 tahun :) Tak kisah, nak bagitahu jugak :p Fans Nazim Othman, and dia kuat melentingg. Comel berlesung pipit, hihihi. Dalam kelas, fokus walaupun selalu mengantukk. Mhm, dia rajin. bangun pagi, studyy :3 Bangun awal pulak tu, hihih.

Haaa yang pakai tudung pink tu lah Wanie. Ignore my weird face -,- Haa wanie, dia punya suara garau. Tapi  hati tetap lembut. Takut kucing rasanyaaaa :D Dia ni terer maths. DJ's maybe :) Hihi ia comel, bergambar semua jadi. Gigi lawaa ^^


Ainul Ashikin :3
Okay Ainul. We call her as enot. Say hi to enot :3 Dia ni selalu kena kaca dengan Akmal Mutazar an the gangg. Enot ni melayan sikit, hihi. Takpe Enot, sabar jelah :) Hihi.

Now for Munirah :3
Hai Munirah! *lambai tangan. Hihi ni pun sorang lagi yang selalu kena bahan dengan Akmal and the gangg. Dia sangat sensitive. Jangan sape berani kacau k. Dia selalu menangis. Ada satun kelas English tu, dia menangis sebab kitorang ejek dia pasal Azzuan. Act main main je time tu. hahaha.

Atasha Asri :)
Haaa, Atasha yang pakai baju hijau bershawl tuh. Haha dia ni bising nak mampus, gelak kalah hantu--' *ceh aku cakap orang, taksedar diri. haha tapi betul, dia gelak teruk --' Hmm peramah dan dia ni banyak sangat pakwe --' Haha lupakan :D

Hahaha, ni panggil dia Ea :3 dia ni paling rajin dalam kelas agaknyaa. haha. Dia suka marah sikit kalau orang bising. Anti bising lah maksudnya. haha.

Meet effe. Dia suka dengar cerita aku dengan kpop. Taken by Afiq. Happy berkawan dengan dia. :) Pemalas sikit dia ni. Haha kalau korang nak cari WLan, datang ah bilik dia. Dapat je. Dia geng carik WLan aku :P haha

Haida ni kitorang panggil dia nemon. Comel kan? :) Dia ni budak pandai, math dia terer. Subjek2 lain pun sama, tapi dia hebat woo ^^ Duduk belakang aku. Selalu pusing belakang kalau time buat latihan sebab nak buat sama sama dengan dia. hihi dia suka buat LOYA BURUK :D


K here my deskmate. Suka merapu, suka mengarut. Mulut dia pokpek pokpek je kalau nak mengacau aku tu, hahaha. Sabar jelaaa. Hahaha dia ni kurus kepeng. 

Meet her, Adlina. Dia terkenal antara semua pelajar disebabkan kes TAMPAR. Haha lupakan --' Nothing happened lah :) Dia seorang ldp yang kuat tidur dalam kelas and dia meja dia bersepah dalam kelas. hahaha sokay, ad :) Kau geng aku meja sepah :D


Awek kelate. Ni lah Mira. Sangat pendiam kay. One more thing, dia sangat rapat dengan Syaza Nazihah dalam kelas tu. Orang pendiam, so tak banyak cerita pasal dia sengat. Cream Mentor KHB :)

Izzaty Shomad :)
Look the pink one! Sexy kan? Hihi sangat bising dan kebisingan nya tak boleh ditegur. Nak pergi toilet pun boleh ajak dia ni, hahaha. Aku dengan amier suka usha dia xD


Hai Jannah! haha comel kan :) Taken by John Encem :DD Dia sangat chubby dan manjaaa. ADIK :P Hahaha She's from temerloh :)



Hai Amira Azmi :3 Bestfriend saya di kelas 3 Al biruni. Rehat mesti bersama. Cream mentor Mats ni, terer kan? Bukan maths je. yang lain pun hebat jugaaak. Dia ni banyak awek--' haha guray baby :* Sama aras, sama kelas. Hihi sayang you.


Haa aku tahu ni yang paling korang tunggu kan? ha kantoi xP Meet Alia Fatehah, the cutest one. Lol memang pun. Hahaha Ajk keceriaan kelas 3 al-biruni :)


Le' Memories :)

Jejaka kelas kami xD

Jani? -,-t

Kami sangat hebat :3

Loveyou friends :*
Sangat rindu Madam Eiy :'(
K tu je, sorry kalau ada yang terasa. Awesome 3B :**




























new past